Kiistattomasti erinomainen DSP-vahvistin!

Phoenix Gold ZDA4.6 DSP-vahvistin tarjoaa 4×60-wattisen vahvistimen sekä 6-kanavaisen despin samoissa kuorissa. Laite on ulkoisesti todella tyylikäs ja teknisesti fiksu, esimerkiksi liitännät ovat tähän hintaluokkaan poikkeuksellisen tukevaa tekoa. Saatavana on myös erillinen BT-adapteri, joka mahdollistaa prosessorin hallinnan puhelimella ja musiikin striimauksen puhelimesta suoraan vahvistimeen.

Laitteeseen voidaan hankkia erillinen langallinen kauko-ohjain (ZDACT), jolla saadaan mm. säädettyä äänenvoimakkuutta ja ohjaimella voidaan valita myös prosessorin muistiin tallennettuja asetuksia. Ohjaimessa on lisäksi USB-liitäntä, joka helpottaa tietokoneella tapahtuvaa prosessorin säätämistä. USB-kaapeli voidaan yhdistää tietokoneesta ZDACT-ohjaimeen, eikä USB-kaapelia tarvitse viedä vahvistimeen, joka voi olla piiloon asennettu.

ZDA4.6 DSP-vahvistimen säätösofta on erittäin selkeä ja aloittelijaystävällinen. Lisäksi Audio Hellmanin nettisivuilta löytyy mainio kuva, johon on suomennettu säätövalikon eri kohdat. Joten käyttö onnistunee, vaikket omaisi aikaisempaa kokemusta tämäntyyppisistä laitteista.

Vahvistimen suositushinta on 349 euroa. Otamme tämän laitteen vielä lähitulevaisuudessa hieman parempaankin esittelyyn ja kokeiluun.

Lisätietoja: Audio Hellman Oy, 02-2437454, www.audiohellman.fi

Katso laitteen tarkemmat speksit maahantuojan nettisivuilta! Alla suorat linkit tuotesivuille:

DSP-vahvistin
Bluetooth-adapteri
Langallinen kauko-ohjain