Autohifikanavalta löydät kirjallista sekä liikkuvan kuvan muodossa olevaa sisältöä autohifistä ja autonrakentelusta yleisestikin. Tallivideoita, tapahtumaraportteja, laite-esittelyjä ja -testejä, tietoa & teoriaa, unohtamatta huumoriakaan. Julkaisemme myös kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyvää YouTube-liveä, jossa mm. käydään läpi alan uutisia, unboxataan tuotteita ja rupatellaan mukavia – välillä jopa vaihtuvien erikoisvieraiden kanssa!

Käy tutustumassa aktiivisiin somekanaviimme alla olevista linkeistä. Tuotamme mm. Instagramiin ja TikTokkiin täysin omaa sisältöä, jossa on huomioitu kyseisten alustojen vaatimukset.

Yuotube-kanavammeInstagram-sivummeTikTok-kanavammeFacebook-sivutFacebook-ryhmä

Kiinnostaako kaupallinen yhteistyö tai haluatko muuten vain olla yhteydessä? Se onnistuu parhaiten somekanaviemme kautta, eli Facebookissa Messengerillä tai Instagramissa Direct Messagella. Otamme mielellämme vastaan myös toimitukselliseen sisältöömme liittyvää palautetta ja toiveita. Markkinointiasioissa pystymme joustavuutemme ja monipuolisuutemme ansiosta takuulla tuottamaan yritystänne ja tuotteitanne mahdollisimman hyvin palvelevan näkyvyyspaketin.

Kaikki laite-esittelyissä ja -testeissä esiintyvät mielipiteet ovat kirjoittajien omia. Tuotteet saadaan pääsääntöisesti esiteltäväksi ja kokeiltavaksi lainaan merkkien maahantuojilta, joille ne artikkelin ja/tai videon tekemisen jälkeen palautetaan. Osa maahantuojista tukee toimintaamme mainosrahoitteisesti.

Autohifikanavan sisällöstä pitävät huolen seuraavat henkilöt.

Janne Soilakari

Päätoimittaja

Vastuualueina kaikki mahdollinen ja vähän päälle. On harrastanut auto- ja kotiäänentoistoa noin 25 vuotta (kolme Suomenmestaruutta autohifistä) ja toiminut yrittäjänä autohifimedian parissa noin 20 vuotta.

Aki Tittonen

Asennusguru & Youtube-tähti

Vastuualueina asennusvideot ja yleinen hauskanpito. On harrastanut autoäänentoistoa koko aikuisikänsä, eli noin 20 vuotta. Lukuisia autohifin osakilpailuvoittoja ja kolme Suomenmestaruutta sekä EM 2. sijoitus.

Mikko Laine

Sisällöntuottaja & SQ-guru

Vastuualueina kirjallinen puoli, videot ja livelähetykset. Mikko hoitaa myös meidän kansainväliset kontaktit. On harrastanut lajia yli 10 vuotta ja voittanut kaksi Suomenmestaruutta + EM 2. sija.

Janne Pulkkinen

Sisällöntuottaja & teoriaguru

Vastuualueena projekti- ja teoriavideoiden tuottaminen. Janne on pitkänlinjan äänentoistoharrastaja, jonka juuret ovat kotihifissä. Aktiivista autohifiharrastusta on takana kymmenisen vuotta, ja siihen mahtuu mm. EMMA Finlandin puheenjontajan pesti.

Pasi Nieminen

Sisällöntuottaja & SQ-guru

Vastuualueena videotuotanto. Pasi on porukan uusin tulokas. Erittäin oppimiskykyinen ja aikaansaava kaveri. Kilpailee SQ-puolella EMMA:ssa ja tuottaa vahvaa teoriaa sisältävää äänenlaatupainotteista materiaalia.

Joni Hirvonen

Sisällöntuottaja & asennusguru

Vastuualueena asennusvideoiden tuottaminen. Joni on lahtelaisen Hifix-autohifiasentamon ja autovarustamon omistaja. Myös kisakokemus on mittava, sisältäen lukuisia SM ja EM pokaaleja.

Harto Viljamaa

Sisällöntuottaja & paineguru

Vastuualueina äänenpaine ja kantaaottava kritiikki. Harto on yksi kansallisella tasolla Suomen menestyneimmistä ja arvostetuimmista äänenpaineharrastajista. Tietää paljon myös muusta äänentoiston teoriasta.