Seven Garage Day 28.5.2022 Himos

Cerwin Vegan laitteilla varustellusta M-B Vitosta ja nykyisin myös tyylikkäästä Bemaristaan tunnettu Pesosen Jasso kavereineen järjesti Jämsään hulppean harrasteautotapahtuman. Autohifikanava poikkesi tarkastamaan tunnelman.

Teksti ja kuvat: Pasi Kalliojärvi

Seven Garage on vuonna 2017 perustettu autokerho. Seven Garagen takana on viiden hengen kaveriporukka jotka kaikki ovat lähtöisin Jämsän seudulta. Kerhon tunnetuin jäsen on Jasso Pesonen jonka Vito Plan C ja Seven Garage Pandem BMW näyttelyautot ovat varmasti tuttuja kaikille Suomessa autotapahtumissa käyville.

Tapahtuman historia
Ensimmäinen Seven Garage Day -harrasteajoneuvotapahtuma järjestettiin kesäkuussa 2020 ja toinen lokakuussa 2021. Kaksi ensimmäistä tapahtumaa järjestettiin Jämsänkosken Myllymäen teollisuusalueella. Kumpikin tapahtuma keräsi paikalle satoja kävijöitä.

Seven Garage Day 2022
Seven Garagen poppoo alkoi miettiä vuoden 2022 tapahtuman järjestämiselle parempaa paikkaa kun arvattavissa oli että kävijöitä tulee olemaan paljon. Homma ratkesi kuin itsestään kun Himoslomat etsi uusia tapahtumia alkukesään ja ehdottivat tapahtuman järjestämistä Himoksen festivaalialueella. Himoksen festivaalialue antoi upeat puitteet tapahtumalle. Alueen isoon festivaalitelttaan mahtui noin 70 autoa ja hämärän teltan ansiosta autojen valaistukset pääsivät myös oikeuksiinsa. Loput näytillä olleet autot ja moottoripyörät olivat esillä teltan ulkopuolella. Paikalla oli myös muutamia isoja ajoneuvoja mainostamassa heinäkuussa järjestettävää Himos Truck Show 2022 -tapahtumaa. Himos Areenan ilta-ohjelmaa lukuun ottamatta näyttely oli koko perheen tapahtuma johon oli ilmainen sisäänpääsy.

Etkot & Jatkot
Seven Garagen poppoo päätti laajentaa tapahtuman iltaohjelmaa Himokselle siirtymisen kunniaksi. Perjantaina Himos Areenalla oli Seven Garage Dayn viralliset etkot, joilla esiintyi bilebändi Remix. Lauantaina tapahtuman virallisilla jatkoilla Himos Areenalla esiintyi eurodiskoyhtye Chorale ja Dj-Etutukka. Dj-Etutukka soitteli musaa myös lauantaina päivällä festivaaliteltassa ja oli siten tuomassa tapahtumaan tunnelmaa.

Jatkosuunnitelmat
Seven Garagen poppoolla on tapahtumalle jo pidempiaikaisiakin suunnitelmia. Koska lauantain tapahtuma sujui hyvin, niin ensi vuonna tapahtumaa on tarkoitus laajentaa kaksipäiväiseksi.

Seven Garage Day Facebookissa: https://www.facebook.com/sevengarageday

Tässä vähän kuvasatoa tapahtumasta, olkaapas hyvät.